Biografier

Fotografier

Videoklipp

Audioklipp

Kjøp CD/MP3

Anbefalte Nettsteder

Artikler
Kommentarer

Kontakter 

Giusppe er utdannet ved universitetet i Oslo, Norge i jazz gitar og komposisjon.

Han har også klassisk utdannelse fra konservatoriet i Alessandria, Italia.

Han fokuserte på eksperimentell musikk hvor han tok i bruk ikke-konvensjonelle instrumenter som loopers, spesialeffekter osv.

Han deltok i en rekke prosjekter fra pop til jazz og elektronisk musikk på den norske musikalske scene, og samarbeidet bl.a. med artister som Bertine Zetlitz og Richard Thomas, og han spilte i band som Liqid, Oslo Fluid, Pimp Image og Big Boss storband.
Han har tatt del i den elektroniske musikkfestivalen på Blå i Oslo, og jazz-festivaler i Sandvika, Voss og Upsala (Sverige).
Han samarbeidet med det italienske kulturinstituttet i Oslo på en studie om bruk av italienske dialekter i det moderne språket, og han komponerte musikken til en multimedia-konsert iverksatt av den italienske ambassade i Norge ("Zi' Rusina").
I 2004 påbegynte han et musikalsk prosjekt sammen med bassist Alessandro Maiorino og andre kjente musikere som Roberto Regis på sax og Enzo Zirilli på trommer.
I begynnelsen av 2005 komponerte han deler av soundtracket til en dokumentar "Verso Casa", produsert av Kinoetika i samarbeid med Tampep.
Våren 2005 deltok han sammen med Ec(h)osonig i en internasjonal forestilling/konsert i Torino, "Dalle Nuove Musiche al Suono Mondiale" (fra ny musikk til verdensomspennende lyder) med noen av sine komposisjoner.
Med sin cd "Sussongs" har Giuseppe tatt farvel til musikken og til livet. Etter 20 lange måneder med sykdom, gikk han bort 6. januar 2006.
En av hans komposisjoner, "Low Ceiling/High sky" er del av en europeisk samling utgitt av Piemontegroove i forbindelse med de olympiske vinterleker 2006 i Torino.